jud. Tulcea, com. Murighiol, str. Portului, nr. 161

Telefon rezervari: 0729.627.396

Despre Noi

O locatie deosebita deschisa din 2017, situata in localitatea Murighiol, la aproximativ 200 metri de canalul care face legatura cu Bratul Sfantu Gheorghe si 38 km distanta de orasul Tulcea.

Vila se afla intre Pensiunea Laguna Albastra si Puflene Resort unde va puteti delecta papilele gustative atat cu mancare traditionala pescareasca dar si internationala.

Casa dispune de un numar de 16 locuri de cazare, 8 camere duble (4 matrimoniale si 4 twin) situate la etajul 1 si etajul 2. La parter gasiti un living spatios dotat cu frigider, o lada frigorifica mare (pentru marea captura), aer conditionat, tv, cuptor microunde,aragaz si alte ustensile de bucatarie.

In curte avem un foisor cu gratar si cuptor cu lemne, parcare gratuita pentru masina dar si pentru ambarcatiunea dumneavoastra care se poate lasa la apa la debarcaderul din apropiere.

Camerele sunt mobilate modern, dotate cu baie cu dus, aer conditionat, frigider, cablu TV, uscator de par, balcon cu vedere spre lacul Murighiol(Puflene Resort) si debarcader (Pensiunea Laguna Albastra).

Check in (sosire) - 15:00
Check out (plecare) - 12:00

Pat suplimentar - 30 lei/noapte